Chcete se zlepšit? Staňte se v Hustopečích SuperBikerem, držte se Chytrých trasérů

Autor

Druhý díl seriálu Kolo pro život hostila již podesáté Mladá Boleslav. Ani nepříjemná předpověď počasí neodradila více než 1500 bikerů a bikerek, aby zavítali do velkého stanového městečka KPŽ v areálu Krásná louka, kde se nacházel i stánek Sportovního a rehabilitačního centra Alltraining.cz.

Chcete se zlepšit? Staňte se v Hustopečích SuperBikerem, držte se Chytrých trasérů

Stánek v oranžovo-černo-bílém designu je na všech akcích Kola pro život otevřený pro širokou veřejnost, kdokoliv se může zúčastnit společné rozcvičky a protažení svalů pod dohledem trenérů a fyzioterapeutek a následně se rozjet společně s trenéry před závodem a vyslechnout si doporučení, na co si dát během závodu pozor. Neváhejte a přijďte si i vy pro cenné rady.
 Alltraining.cz ve spolupráci s KPŽ také na každém závodu Kolo pro život nabízí všem zájemcům dva užitečné projekty: Chytrý trasér (vodiči-tempaři a rádci na trasách B a C) a SuperBiker (VIP den s profesionálními službami zdarma). Cenné rady týkající se výběru kola, tréninku, techniky jízdy atd. naleznete také na nových stránkách Cykloškola.

Chytří traséři v Mladé Boleslavi
Také v Mladé Boleslavi traséři pomáhali na trase B a C. Na kratší závodní trasu vyjel tentokrát trasér Lubor, který si v nové roli odbyl svoji premiéru a jako bývalý profesionální cyklista hodnotil své působení a závod následovně: „Když mě kluci s Alltraining.cz oslovili, jestli bych nechtěl pomáhat lidem během závodu a rozdávat rady, chvíli jsem váhal, protože MTB nebyla moje cyklistická disciplína. Věnoval jsem se dráze a silnici. Nicméně výzvu jsem přijal a těšil jsem se, že poznám něco nového. Už od rozcvičky a rozjetí mě zaujalo obrovské nadšení všech lidí kolem i fakt, co všechno jsou ochotní závodění obětovat. Také mě překvapilo ostré tempo hned od stratu, které ale mělo okamžitě své oběti v prvním asfaltovém stoupání. Tady jsem svým strojovým vyrovnaným tempem předjel desítky závodníků a závodnic a ti, kteří se ke mně přidali, si hodně polepšili. Na otevřených pláních zase téměř nikdo nevyužíval závětří jednoho za druhým, aby ušetřil síly. Pro mě je to ze silnice naprostá samozřejmost, takže jsem se snažil v tomto ohledu pomáhat každému, kdo o to stál. Asi v polovině závodu začalo pršet, takže se pro změnu začaly projevovat mezery v technice jednotlivců. Hned se poznalo, kdo má přehuštěné pneumatiky, ty pak neměly patřičnou adhezi (přilnavost). Svoji premiéru na KPŽ hodnotím jenom kladně, byla to příjemná zkušenost a hlavně doufám, že jsem závodníkům trasy C pomohl nejen udáváním pravidelného tempa, ale také dalšími radami. Rozhodně jsem nejel naposled. Děkuji klukům za příležitost, cyklistům za pěkný společný bikový zážitek i veselé chvilky a těším se na dalších akcích KPŽ 2019.“

 

VYZKOUŠEJTE I VY DEN OPEČOVÁVANÉHO PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! PŘIHLÁŠKY NAJDETE ZDE.  

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 25. 5. 2019 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V HUSTOPEČÍCH.

Vy, co jste neměli štěstí, se stavte v stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám s tréninkem, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, zkrátka se vším, co se týká cyklistiky. Také si můžete zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING.CZ V ZÁZEMÍ AKCE KPŽ.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé