Nový tým GAPP Systém – CABTECH skočil do premiérové sezóny úspěšně

Autor

Společnost GAPP System, s. r.o. a Cabtech s.r.o. se dohodly na založení nového MTB cyklistického týmu GAPP Systém – CABTECH. Tým působí teprve od ledna letošního roku, ale do nové sezóny vstoupil s velkými ambicemi. Ty potvrdili svými výkony oba členové týmu Jitka Škarnitzlová a Matěj Průdek, když se vešli do top ten celkového pořadí právě skončeného SushineCupu. Jitka brala sedmé místo a Matěj desáté. Oficiálním partnerem týmu je také Kolo pro život.

Nový tým GAPP Systém – CABTECH skočil do premiérové sezóny úspěšně

„Rozhodli jsme se pro tříleté sponzorství MTB UCI týmu na jejich cestě na olympijské hry do Tokia v roce 2020. Spolu s nimi se i GAPP Systém vydává na cestu tříleté transformace, tak abychom upevnili naši pozici jedničky na trhu v ochraně firemních dat a prosadili se i v nových oblastech. Chceme být firmou první volby v transformaci datových center, bezpečnosti a ochraně informací pro TOP 100 firem v České republice v roce 2020,“ říká Petr Dvořák, technický ředitel společnosti GAPP Systém.

Cyklistickou stáj GAPP Systém – CABTECH momentálně reprezentují dva závodníci:

Jitka Škarnitzlová (27)

  • Vicemistryně světa 2007 - juniorka
  • Vítězka ČP 2012, 2017
  • Mistryně ČR 2011, 2012 ‐ U23
  • Vicemistryně ČR 2017

Matěj Průdek (20)

  • Mistr ČR 2015 - junior
  • Vítěz ČP 2017 - U23

Závodní program týmu je zaměřený na rozvoj výkonnosti jezdců, sbírání dalších zkušeností a mentální odolnosti na důležitých závodech jako jsou mistrovství ČR, Evropy a světa. Program se skládá ze závodů olympijské disciplíny cross country, konkrétně ze závodů Světového poháru, kompletního Českého poháru a vybraných závodů zařazených do seriálu Kolo pro život.

Partneři týmu:

GAPP System, spol. s r.o.

Společnost se již od svého vzniku v roce 1994 úzce specializuje na problematiku dostupnosti informačních systémů, disasterrecovery a avoidance, ukládání dat, jejich zabezpečení a archivaci. Dodávaná řešení, pečuje o nejvyšší hodnoty zákazníků – firemní data.

GAPP Systém zajišťuje jejich ochranu a nepřetržitý přístup, prostřednictvím tradičních, alei progresivních řešení.

CABTECH s.r.o.

Český výrobce hi‐end cyklistických doplňků a komponentů. Cabtech se soustřeďuje na malovýrobu špičkových součástek, jejich nekompromisní kvalita je ověřena top světovými závodníky, zejména z oblasti MTB a cyklokrosu. Od prezentace v novém týmu se silným a stabilním partnerem si Cabtech slibuje širší prosazení na trhu cyklistických komponentů a další impulzy od vlastních závodníků k vylepšení stávajících výrobků.

Nový tým by se určitě neobešel bez dalších partnerů. Mezi ně patří například Auta Škoda. Kola, tretry, přilby, obutí a doplňky Specialized dodává Velocentrum Voleský. Závodníky oblékne LAWI.

Tým GAPP Systém ‐ Cabtech je registrovaným UCI MTB týmem pro sezónu 2018 a zařazuje se tak hned od počátku svého působení mezi ty nejprestižnější formace světového pelotonu horských kol.

Přejeme týmu mnoho úspěchů v letošní sezóně a těšíme se na výkony jeho bikerů na trasách seriálu Kolo pro život!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé