Co vše se dá stihnout během NOVA Vysočina Arena Tour

Autor

Druhý cyklofestival sezony se blíží a program je opravdu nabitý. Z toho důvodu, jsme se rozhodli sepsat tento krátký článek, který Ti  pomůže v rozhodování a naplánování si víkendu tak, aby ti nic neuteklo. 

Co vše se dá stihnout během NOVA Vysočina Arena Tour

Program je rozdělen do tří balíčků, které Tii níže vysvětlíme. 

MANIAK

První balíček nese název "Maniak" a je určen pro výkonnostní jezdce, kteří přijeli do NMNM otestovat svoji formu a pořádně do toho dupnout. V sobotu si dají závod na gravelech a v neděli pak tradiční závodní trasu. 

TÁTA/ MÁMA BIKER

Druhý balíček je určen pro ty, kteří přijeli společně, ale závodit chce jen máma nebo jen táta. V sobotu si tak mohou společně projet nezávodní Family jízdu a v neděli pak ten, který chce dá pořádně do těla na jedné ze tří závodních tras. 

DĚTI + DOPROVOD

 

Třetí balíček je určen pro naše nejmenší závodníky. Je to vždy rozděleno podle toho jaké všechny disciplíny chtějí stihnout. Mezi sebou se kombinují klasické závody NOVA Junior Trophy, maratonská trasa, Family jízda a nebo novinka letošního ročníku, kterou je dětské enduro. 

KONEC REGISTRACE

Těm, kteří spadají do prvního nebo druhé balíčku, tak raději připomínáme, že online registrace končí příští středu o půlnoci, tak abyste něco nezmeškali. 

Tým KPŽ

Ondra Moravec součástí sobotního programu ve Vysočina Aréně!
Autor

Ondra Moravec, kterého máte spojeného převážně s úspěchy v zimním období, čemuž se nelze divit (3 medaile z Olympijskýh her,  mistr světa v biatlonu) se chystá o víkendu 13. - 14. srpna na akci NOVA Vysočina Arena Tour. Mimo jiné právě ve Vysočina Areně získal v roce 2013 bronzovou medaili na MS ve smíšené štafetě. 

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé