Cyklistická sezóna pomyslně klepe na dveře

Autor

Už žádné výmluvy o absenci najetých kilometrů a další. Startovné a „permice“ seriálu Kolo pro život 2023 jsou již v prodeji. To je výzva, která se neodmítá. Pojďte si sestavit svou termínovku závodů a současně získat nejlevnější startovné. Prvních 200 registrovaných závodníků navíc získá ponožky od značky Lawi – ZDARMA. 

Cyklistická sezóna pomyslně klepe na dveře

Věřte, že je se na co těšit. Naší snahou je přinášet vám nové lokality a ladit tratě závodů. Užijte si s námi sezónu v sedle!

Na co se můžete těšit?

Novinky letošní sezóny 

Nově pro vás máme připravenou „family friendly“ lokalitu na Hluboké s tratěmi v lesní oboře a okolí zámku. „Chceme, aby si sportovní víkend užila celá rodina. Závodění, atmosféru, ale také poznání atraktivního okolí zámku Hluboká,“ říká Tomáš Trávníček, manažer seriálu Kolo pro život. Proto jsme zvolili i termín před začátkem prázdnin: 17. června,“ dodává.  

Pro prvních 200 přihlášených závodníků na libovolný závod máme dárek, ponožky Lawi zdarma. V rámci registračního procesu napiště do poznámky svou velikosti: 1-4 -> 1(35-38), 2(39-42), 3(43-45), 4(46+). Ponožky vám následně zašleme domů. 

Něco pro fajnšmekry 

Pro milovníky náročných terénů tu máme libůstku v podobě závodu Kraličák MTB Race CARDION. Je to výzva, která by neměla zůstat bez vašeho povšimnutí. Vydejte se na náročné, ale krásné tratě podél česko-polské hranice. Těšit se také můžete na technické pasáže, dlouhé táhlé výjezdy a převýšení,“ popisuje Sváťa Fořt z týmu KPŽ, který v této lokalitě vybírá trasy.

(Bike) festival bude 

Ano, a dvoudenní. Ke sportu a cyklistice patří také zážitek, emoce a dobré jídlo i pití. Právě to vše nabízí Znojmo Burčák Tour Kooperativy. Cimbálovka, burčák a dobroty přímo na trati. Co dodat? Snad jen, že jižní Morava je pověstná svými občerstvovačkami a rychlými „kochacími“ trasami křižujícími vinohrady. Zde se velkých převýšení rozhodně bát nemusíte. Zázemí je umístěno v krásném areálu Louckého kláštera. Ideální program na celý víkend s rodinou.

Bude se slavit 

Letos nemůžete chybět na Drásalovi! Důvodů je hned několik. Tento kultovní závod v letošním roce oslaví hned dvě výročí. Tím hlavním je 30 let od prvního šlápnutí do pedálu v rámci trasy A, jejíž příběh začal v roce 1993. Tehdy si holešovští bikeři chtěli ověřit, kolik kilometrů lze ujet za jediný den v Hostýnských vrších. Na tuto výzvu navázala myšlenka postavit před závodníky ještě větší porci kilometrů v jediném dni, trasu Trachea Obr Drásal, která se v rámci svého desátého výročí jede na 200 km. “Věřím, že letošní jubilejní ročník oslavíme se závodníky ve velkém. Připravujeme mimo jiné také klub výjimečných jezdců, jehož název a myšlenku brzy představíme, kteří se na Drásala vrací pravidelně a který je pro ně stejně srdcovou záležitostí, jako byl pro mne, když jsem ještě závodil. “ říká ředitel závodu Ondřej Fojtík.

Co se v propozicích závodů nepíše…

Pozvánka na jeden z prvních závodů je od „místňáka“ Kristiana Hynka, vicemistra světa v maratonu a účastníka slavného Cape Epic. „Mám prostředí brdských lesů velmi rád. Je tu mnoho míst, které prověří vaše technické i fyzické schopnosti. Trans Brdy jsou závod, při kterém se nebudete nudit,“ říká Kristian. 

Na ostatní lokality jsme samozřejmě nezapomněli, ZDE připomínáme kompletní termínovku.

K dispozici jsou pro tuto sezonu následující permice, pořídit je můžete ZDE.

Nabídka pro sezónu 2023 

Vybírat si můžete z rozmezí od 3 startovných až po KPŽ PREMIUM pro fajnšmekry. 

  • KPŽ LIFE (3× startovné, cena 2200 Kč, sleva oproti jednotlivému startovnému 770 Kč)
  • KPŽ 3+1 (4× startovné, cena 2700 Kč, sleva oproti jednotlivému startovnému 1260 Kč)
  • KPŽ 3+1 VIP (4× startovné + 4× VIP služby*, cena 4300 Kč) 
  • KPŽ MANIAK (12× startovné, cena 7200 Kč, sleva oproti jednotlivému startovnému 4680 Kč)
  • KPŽ PREMIUM (přenosná, 12× startovné + VIP služby*, cena 14 400 Kč)

(* VIP služby zahrnují VIP parkoviště a jídlo)

Přehled startovného pro sezónu 2023

Platba 24 
Česká spořitelna provází seriál Kolo pro život již od samého počátku. Nabízí slevu 250 Kč na startovné pro zaměstnance a klienty České spořitelny při včasné registraci a přihlášení do vybraného závodu. Počet slev přes Platbu 24 je omezen. Stačí pouze při registraci zadat platbu u České spořitelny. Tato služba bude zprovozněna v pondělí 6. března. 

Užijte si sezónu v sedle! Bez defektů a s radostí! 

Týmy KPŽ a jednotlivých pořadatelů
 

Spouštíme prodej permic na sezonu 2023!
Autor

Dobrých zpráv není nikdy dost! Právě jsme spustili prodej permic pro 24. sezonu tvého oblíbeného cyklistického seriálu Kolo pro život. Můžeš si tak v klidu a pohodě zajistit nejlevnější startovné a ušetřit si stres a přemýšlení v průběhu sezony. Zároveň to může být super sportovní dárek pro někoho k blížícím se Vánocům. Nejlepší dárek je vždy zážitek! 
 

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest