Kolo pro život má nového maskota

Autor

Holky, kluci, malí i velcí cyklisté, 

víte vlastně, co znamená „bidon“? No přeci láhev na vodu. Slovo je převzaté z francouzštiny, kde znamená „plechovka, bandaska“. Bidony jsou nezbytností pro cyklisty, ale i pro vyznavače dalších sportů, kde je nutné mít pití okamžitě a lehce po ruce.

Kolo pro život má nového maskota

A proto Vám, našim účastníkům, chceme představit pana Bidona, nového maskota projektu KOLO PRO ŽIVOT! Chce Vám být co nejvíce na očích, když budete potřebovat rozveselit, motivovat k výkonu nebo ho můžete vidět fandit u trati. Bude Vám průvodcem při doprovodném programu našeho seriálu KOLO PRO ŽIVOT i cyklistickým kamarádem. 

Otázky na tělo pro pana Bidona: 

  1. Pane Bidone, jaké máte záliby? Velkou láskou je pro mě kolo a cyklistické závody, kde se potkávám s cyklistickými nadějemi, sportujeme a smějeme se celý den. 
  2. Tak to zní moc pěkně. Na kterých závodech se tedy potkáme a kam byste bikerky a bikery pozval? Rád objevuji a poznávám Čechy. Plánuji být na všech závodech KOLO PRO ŽIVOT, ale mezi mé favority patří Bikemaraton Beroun Kooperativy a Bikefest Hluboká Kooperativy, kam Vás srdečně zvu. Tak pojďme společně šlápnout do pedálů. 


Těším se na Vás, společně si užijeme super sezónu!

Pan Bidon a tým KPŽ
 

Otvírák cyklistické sezony! Bikemaraton Beroun Kooperativy
Autor

Žádné výmluvy a vzhůru do sedel, abyste natočili své první závodní kilometry. Berte naši výzvu, prosím, s nadsázkou, zveme vás na první závod seriálu Kolo pro život do královského města Beroun. Ať už jste nadšení amatéři nebo cyklističtí profíci, držíme vám místo ve startovním poli. Berounský maraton je akce s dlouhou historií, cyklistický duch tu na vás číhá po celé trati. Samotný Beroun je krásné město obklopené téměř ze všech stran kopci, lesy a výletními místy, například Karlštejnem, Svatým Janem pod Skalou, Koněprusy. Takže na své si tu přijde i vaše rodina, která si užije prima výlet a na tatínka či maminku pak počká v cíli.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé