La Vuelta Virtual: Zažij nejdrsnější a nejdynamičtější závod na ROUVY

Autor

Nepředvídatelná, nekonvenční, drsná a fascinující. Tak hodnotí La Vueltu profíci i diváci. Díky ROUVY nyní máte fantastickou příležitost zkusit si tento velkolepý podnik “naživo”, z pohodlí domova.

La Vuelta Virtual: Zažij nejdrsnější a nejdynamičtější závod na ROUVY

Martin Skuhravý ǀ ROUVY

Možná jste někdy slyšeli názor, že La Vuelta je v pořadí až druhý nebo třetí nejdůležitější závod sezony, tak trochu ve stínu slavné Tour de France. Ve skutečnosti každá ze tří nejvýznamnějších událostí má svá specifika, vycházející především z lokality, ve které se akce konají. 

Zatímco na Giro d’Italia dominují Dolomity, nekonečná stoupání a chaotické italské silničky, Tour těží zejména ze své historie a slávy.

La Vuelta je ale jiná. Opravte mě, jestli se pletu, ale v historii tohoto klání nebyl jediný ročník, ve kterém byste hned na začátku mohli vsadit na vítěze. Dokonce i ve druhé polovině závodu se můžou, a také se to často děje, dost zamíchat karty.

La Vuelta naživo. U tebe doma

Unikátní trasa a terén, typická španělská “jižanská” architektura, dramatická stoupání, nepředvídatelné počasí, rychlé sjezdy a napínavé finiše. Všechny tyto atributy dělají z La Vuelty pravděpodobně největší show a zážitek celé cyklistické sezony.

Díky unikátnímu partnerství seriálu La Vuelta a ROUVY teď můžete vyzkoušet atmosféru poslední ze tří nejprestižnějších akcí roku 2021. 

Co k tomu budeš potřebovat? Pro nejlepší zážitek a co nejvíce realistický pocit z jízdy je zapotřebí chytrý trenažer (tzv. “Smart Trainer”) spojený s aplikací ROUVY AR. Tu si můžeš stáhnout na platformy Android, iOS, Mac, PC nebo Apple TV. Po registraci Ti už nic nebrání v objevování světa a trénování na Augmented Reality (virtuální realita) trasách.

ROUVY AR vnáší do indoor cyklistiky úplně novou dimenzi. Využij možnosti rozšířené reality a 3D avatarů zachycujících skutečné trasy z celého světa. Vyzkoušej si jízdu na reálných závodních tratích, pokoř slavné vrcholy a staň se součástí cyklistické komunity. Objevuj nová místa, kdykoli a odkudkoli.

Zažij reálný pocit z jízdy díky ROUVY. Zaregistrujte se zdarma ještě dnes a nenech si ujít poslední dvě etapy 2021 La Vuelta Virtual!
 

Jak nastavit trénink na trenažeru s aplikací ROUVY?
Autor

Pokud jste se rozhodli zlepšit svoji zimní cyklistickou přípravu a lépe se tak připravit na hlavní sezónu, tak trénink na trenažéru s aplikací ROUVY je ideální volbou! Máme pro vás pár zásad jak začít.

Pokračovat ve čtení

ROUVY

Autor ROUVY

INDOOR CYCLING REALITY
Aplikace pro virtuální trénink
www.rouvy.com

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé