Marek Ztracený vyzval profesionály, vítězem Virtual KPŽ Hustopeče ŠKODA AUTO Jan Škarnitzl.

Autor

Více jak 850 závodníků 13. ledna roztočilo v pohodlí obývacích pokojů své trenažery a vyrazilo na trasu Hustopeče ŠKODA AUTO. Odstartovali jsme tak 1. závod v rámci Virtual Kolo pro život by WeLoveCycling.cz.

Marek Ztracený vyzval profesionály, vítězem Virtual KPŽ Hustopeče ŠKODA AUTO Jan Škarnitzl.

Závodu se zúčastnili kromě předních českých bikerů, jako je ambasador Kolo pro život Kristian Hynek (Future Cycling Northwave) nebo Jan Škarnitzl (Cyklostar Trek Pirelli), i nejznámější český zpěvák – Marek Ztracený! Mimo české jezdce bylo k vidění ve startovní listině i velké množství zahraničních závodníků. 

Podívej se na "Highlighty" ze závodu

 

Jak to celé dopadlo? 

Závod Hustopeče ŠKODA AUTO vyhrál již zmíněný Jan Škartnitzl v čase 00:52:31. Na druhém místě dojel „domácí“ Jaromír Skála z týmu Rouvy Specialized a pomyslnou virtuální bednu uzavřel Jakub Mokrý, který hájí barvy Mondraker Racing Team. 

A co Marek Ztracený?  Ten statečně bojoval a dokončil na celkovém 548. místě. Celkové výsledky jsou k nahlédnutí zde. Pokud by ses rád kouknul na záznam závodu, tak je to možné na Youtube kanálu Petr Čech Sport.  

Co bude dál? 

Tímto série Virtual KPŽ 2021 by WeLoveCycling.cz nekončí. Pokud Tě první závod bavil anebo si to chceš vyzkoušet, tak se registruj na druhý závod Šumavský MTB maraton ŠKODA AUTO, který se pojede 9. února. 

Chceš vyhrát startovné na Kolo pro život nebo L’Etape Czech Republic by Tour de France? 

Každý, kdo se v aplikaci ROUVY zůčastní této "Challenge" a objede všechny 4 trasy KPŽ, se automaticky dostává do slosování o 5x permici KPŽ LIFE (3 startovné na libovolné závody KPŽ 2021) a o 5x startovné na cyklistickou bombu L'Etape Czech Republic by Tour de France! Neváhej a zkus své síly v rámci výzvy!

Členství v ROUVY zdarma si lze objednat na našem eshopu zde

Seznamte se s Virtual KPŽ 2021 by WeLoveCycling.cz!
Autor

Do nového roku 2021 vstupujeme primárně s vidinou lepších zítřků v celé společnosti a zejména ve sportu. Také pokračujeme ve virtuálních závodech, se kterými Kolo pro život společně s ROUVY začalo v minulém roce.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé