Město Beroun doporučuje: Bikemaraton Beroun Kooperativy, cyklo akce pro každého

Autor

Konečně! Dlouhé zimní měsíce jsou definitivně za námi a pokud se nemůžete dočkat, až znovu vyrazíte do akce, pak pro vás máme skvělou zprávu. Seriál amatérských cyklistických závodů Kolo pro život startuje v pořadí svou 23. sezonu a znovu nabízí celou řadu akcí v nádherných kulisách české krajiny. A začínáme již 23. dubna. Na programu je Bikemaraton Beroun Kooperativy, který si získává každoročně na stále větší popularitě. Obyvatelé okolních vesnic startují díky společnosti AVE zcela zdarma, Berouňáci mohou využít slevu na startovné a děti z Berouna startují zdarma. 

Město Beroun doporučuje: Bikemaraton Beroun Kooperativy, cyklo akce pro každého

Na své si v Berouně přijde opravdu každý, a to bez ohledu na věk či výkonnost. Vybírat si můžete hned ze čtyř tras od náročnějších až po čistě rekreační okruhy vhodné pro rodinu. Pokud nejste závodník, není se čeho obávat, hlavním cílem není být za každou cenu rychlejší než ostatní. Nejdůležitější je užít si radost z pohybu v krásném prostředí berounských lesů. A když to bude s konkurenty, rodinou či přáteli, tím lépe.

KOMPLETNÍ INFORMACE NAJDETE NA STRÁNCE AKCE.

REGISTRACE DOSTUPNÁ ZDE.

Přihlas se na Orlík!

Odstartujte sezonu dobrým výsledkem

Široký výběr tras pro každého

Výhodnější startovné pro Berouňáky

To nejlepší pro vaši rodinu

Zábava v areálu

Dětský sportovní den

Odstartujte sezonu dobrým výsledkem

Závoďáci, pokud si chcete opravdu vyzkoušet, jak na tom po dlouhé zimě jste, pak neváhejte a zvolte nejdelší a nejnáročnější výzvu s označením „Trasa B“, na které na vás čeká 51 kilometrů s převýšením 1351 metrů v krásných panoramatech Křivoklátské krajiny. 
Obáváte se, že taková zátěž je přeci jen na úvod trošku moc? Pak zvolte „Trasu C“, která na vás chystá 35 kilometrů s převýšením 853 metrů. Hned z kraje sezony se ukáže, kdo má natrénováno. 

Široký výběr pro každého

Rozhodně nezapomínáme ani na vaše ratolesti! Ideální pro vás a vaše děti bude Trasa D - Family jízda. Jak už samotný název napovídá, terén i délka budou přizpůsobeny opravdu pro všechny. Těžkých překážek se rozhodně nemusíte bát, čeká na vás pouze jedno delší stoupání, poté již jen rovinky a sjezdy. A cíl? Tím je především spokojenost vás i vašich dětí z pohybu v přírodě, vítězem jsou všichni. 
Pokud si však i vaši nejmenší budou chtít užít trošku toho adrenalinu ze závodění, pak je pro ně připravena kategorie s názvem NOVA Junior Trophy, do které se mohou zapojit děti každého věku. Okruh v délce 800 metrů se bude zdolávat několikrát v závislosti na různých kategoriích. 
Stranou rozhodně nezůstanou ani ti úplně nejmenší, kategorie odrážedel patří k tomu nejlepšímu z celého dne. Tato kategorie je navíc zdarma a vaše děti si během ní užijí spoustu legrace.

Výhodnější startovné pro Berouňáky a obyvatelé okolních obcí

Se společností AVE a městem Beroun vycházíme vstříc místním. Pro všechny občany z Otročiněvse, Svatého Jána, Tetína, Kublova, Nižbora, Hýskova, Svaté, Koněprus, Srbska, Zadní Třebáně, Svinaře a Trubín jsme díky společnosti AVE připravili speciální slevu na startovné. Všichni obyvatelé těchto obcí mají nárok na start ve všech kategoriích ZDARMA. 

Při registraci na www.kolopro.cz stačí zadat slevový kód: AVE22BEROUN

Pro všechny občany Berouna platí sleva 100 Kč na dospělé tratě a děti z Berouna startují ZDARMA. 

Při registraci na www.kolopro.cz stačí zadat slevové kódy:

Sleva 100CZK pro dospělé: KPZBEROUN22
Děti zdarma:  JTBEROUN22    

Zajisti si své místo na akci Bikemaraton Beroun Kooperativy

Při prezenci v místě závodu předložíte doklad totožnosti pro ověření a uznání slev.

To nejlepší pro vaši rodinu

V rámci rodinné Family jízdy se můžete těšit na opravdu jedinečný zážitek. V nádherném prostředí berounských lesů budete moci zahnat hlad i žízeň na Lesní občerstvovací stanici, každého účastníka pak v cíli čeká pamětní dřevěná medaile od Lesů ČR. Vítáni jsou i účastníci, kteří se rozhodnou trasu zdolat na elektrokole, gravelu či s dětským vozíkem. 


Zábava v areálu

A to zdaleka není vše. Vy i vaši potomci se také můžete těšit na bohatý doprovodný program. Velkou porci zážitků si vychutnáte nejen na trati, ale i v samotném areálu závodu. I ti nejmenší mohou začít sbírat první zkušenosti pod dohledem profesionálů na pumptracku, kde se naučí správné základy spojené s rovnováhou a technikou jízdy. Spousta zábavy čeká na vaše ratolesti i v dětském klubu Kolo pro život s 211. Chybět nebude ani kolo štěstí pro všechny věkové kategorie.
Vhodné zázemí najdete v Campu na Hrázi, který se nachází přímo v areálu akce. Své místo zde najdete, i pokud dorazíte s obytňákem, k dispozici budou stany i další prostory.


Dětský sportovní den

Součástí programu je také v pátek před závody Dětský sportovní den. Sportovně – edukativní program se zaměřením na cyklistiku, všeobecnou pohybovou průpravu, a hlavně dětskou radost. Všechny aktivity jsou zdarma, na místě budou k zapůjčení kola, helmy a na děti se těší profesionální instruktoři. Program probíhá od 9 do cca 18 hodin. Kolo je zábava, přijďte se přesvědčit!

Pečlivě si tedy ve svém diáři zaškrtněte datum 22. a 23. dubna, vy i vaše děti budete nadšeni. Těšíme se na vás. Na akci se podílí a srdečně Vás zve město Beroun.
 

Přihlas se na Orlík!

Tipy na výlet v okolí Berouna
Autor

Uvažujete o tom, že byste přijeli na novinku loňské sezóny - Bikemaraton Beroun Kooperativy - a nejste si jistí, jakými dalšími aktivitami vyplnit váš úžasný závodní den? V tom případě jste tu správně a čtěte dál! Beroun je naše srdcovka a proto se do něj po roce vracíme znovu a závod doplňujeme o skvělé tipy na výlety po okolí. Máme pro vás několik různorodých nápadů na procházky a aktivity v okolí závodu, abyste se nenudili ani vy, ani vaše děti nebo váš doprovod.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé