Mladá Boleslav jako město automobilů? Prim bude hrát Kolo pro život

Autor

Co se ti vybaví, když se řekne Mladá Boleslav? Řadě z nás v souvislosti s tímto středočeským městem vyvstane na mysl proslulá automobilka Škoda Auto. Čtrnáctého května se však do středu zájmu dostane úplně jiný dopravní prostředek. Další díl ze seriálu závodů Kolo pro život s názvem Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO se totiž koná právě zde a už teď ti můžeme zaručit, že se rozhodně máš na co těšit.

Mladá Boleslav jako město automobilů? Prim bude hrát Kolo pro život

Adrenalin, radost z vítězství, překonání sama sebe, porovnávání se se soupeři. Zdaleka nejen to nabízí další díl ze seriálu závodů Kolo pro život. V Mladé Boleslavi se 14. května můžeš těšit na parádní zážitek, který nabídne krásné okamžiky opravdu všem. Chceš ukázat své cyklistické kvality a dopřát soupeřům pohled maximálně na tvoje záda? Jsi na správném místě. Anebo bys raději prožil pohodový den s rodinou a přáteli? Pak si rozhodně přijdeš na své.

Na co se můžeš těšit? 

Jezdíš pravidelně? 

Program pro děti!

CO ​​​NA TEBE ČEKÁ?

Trasy v Mladé Boleslavi jsou známé tím, že se dají projet na plný plyn a letos budou nově startovat přímo z areálu. Díky tomu bude v areálu skvělá atmosféra a pokud jste nepřišli závodit, tak určitě přijďte fandit a vytvořit svému doprovodu nezapomenutelnou kulisu!  Tvoje závodnické srdce jistě potěší Trasa B, kde na tebe kromě natěšené konkurence čeká 56 kilometrů s 784 metrovým převýšením. Leto se můžeš těšit na start ve vlnách po 50ti závodnících, které budou startovat v rozmezí dvou minut. Pokud to však přeci jen nechceš po dlouhé zimě přehnat a radši bys zvolil mírnější variantu, sázka na Trasu C s 34 kilometry bude to pravé pro tebe. Na Trase C se startuje hromadným startem. Ovšem pozor, u obou variant je nastaven časový limit, v prvním případě musíš trasu B dokončit do 4 hodin, u druhé kratší trasy C pak máš k dispozici 3 hodiny. Jedná se teprve o druhou zastávku z letošní termínové listiny a ty tak máš šanci posbírat co nejvíce bodů do bodovací soutěže a poprat se o co možná nejlepší celkové umístění. Chybí ti motivace? Co kdyby jsi zkusil překonat svoje umístění z loňského závodu? Dáš to? Přijeď pokořit sám sebe! Pokud jsi klientem České spořitelny, tak v rámci registrace na libovolnou trasu můžeš využít slevu 250Kč při včasné registraci! 

Jak již jsme ale zmínili, seriál závodů Kolo pro život rozhodně není určen jen pro líté boje s konkurencí. Jako vždy si zde na své přijdou i rodiny s dětmi, pro které je ideální Trasa D - Family jízda s 20 kilometry a převýšením 360 metrů vedoucí podél řeky. Trasu D je možné projet i na elektrokole, které pokud nemáš, tak ti ho rádi zapůjčíme. Prvotním cílem tady rozhodně není boj s ostatními jezdci o nejlepší umístění. Čas ti samozřejmě změřen bude, ale hlavním posláním je užít si radost z pohybu a společně strávených chvil. 

Pokud ti v naší nabídce něco chybí, pak pro tebe máme ještě jedno lákadlo. K dispozici jsou i dětské závody NOVA Junior Trophy určená pro začínající malé cyklisty, a to opravdu každého věku. A pokud tvoje děti ještě neholdují kolu, bude pro ně připravena i trasa pro odrážedla. Délka okruhu je 800 metrů, kolik jich tvoji potomci budou muset zdolat závisí na dané kategorii. A teď pozor! Všechny děti z Mladé Boleslavi startují ZDARMA! 

V pátek před akcí se navíc koná druhý Dětský sportovní den, který je určen dětem každého věku. Děti si zde budou moci vyzkoušet pumptrack a všeobecné pohybové aktivity v rámci cyklokroužků! Nebude chybět ani dopravní hříště We Love Cycling, které bude připraveno i v sobotu! Po skončení Dětského dne v 16:00 proběhne společné opékání buřtů, kam vás všechny srdečně zveme a prvních 200 dostane buřt ZDARMA! 

PERMICE PRO PRAVIDELNÉ ÚČASTNÍKY

Jestli se chystáš vyrazit na alespoň tři akce, tak ti doporučujeme si pořídit nějakou z našich permic. Na výběr máš celkem z pěti možností podle toho, jak často se chystáš jezdit a nebo zda bys měl zájem o VIP služby. Pokud tě to zaujalo, tak se mrkni k nám na e-shop

RADOST PRO TVOJE DĚTI

Pokud máš obavy, že tvoje ratolesti jen u dovádění na jednostopém miláčkovi dlouho nevydrží, tak ti je rádi rozptýlíme. Bohatý doprovodný program zajistí tobě i dětem, že nudou trpět rozhodně nebudete. V rámci Family jízdy se můžeš těšit na populární Lesní občerstvovačky, odměna na tebe bude čekat i v cíli, kde každý účastník obdrží pamětní medaili. A to zdaleka není vše. Pokud chceš mít konkrétní vzpomínku na celou akci, domů si můžeš zdarma odnést fotografii v tištěné či elektronické podobě, to vše v profesionální kvalitě.

Ale spousty zábavy si užijete i v samotném areálu. V rámci Dětské zóny s 211 si každý malý návštěvník může vyzkoušet své dovednosti s lukem, spousty legrace přinese i populární taneční podložka. Ty správné cyklistické základy pak tvoje dítko může získat na pumptracku v T-Mobile Adventure zóně.  

Rozhodně tedy neváhej, účastnická místa se rychle plní. Přihlásit se na tebou vybranou trasu můžeš i online, nejpozději však do 11. května. Cena startovného se podle jednotlivých kategorií pohybuje od 800 korun u Trasy B až po 300 korun u Trasy D - Family jízdy. V případě dětských závodů NOVA Junior Trophy je kategorie odrážedel zdarma, za děti do sedmi let zaplatíte 100 korun, u dětí od 8 do 13 let pak 200 korun. Bombou na závěr je oznámení, že v Mladé Boleslavi nebude chybět nafukovací Ninja dráha České spořitelny. Děti se tak na chvíli mohou stát ninjou a poměřit síly s ostatními. Vyhlášení výsledků pak proběhne na velkém pódiu. 

Registruj se na akci Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO, počasí je objednané a bude to TOP víkend, tak se na Tebe těšíme  nezapomeň vzít kámoše nebo rodinu! :) 

Přihlas se na Orlík!

Tipy na výlety v okolí Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO
Autor

Ve spolupráci s agenturou CzechTourism a jejím programem „Česko jede“ jsme pro účastníky sobotního Kolo pro život připravili několik zajímavých tipů na výlety a vyjížďky po okolí i na prohlídky přímo v Mladé Boleslavi.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé