Představujeme novinku v areálech KPŽ – FYZIO ZÓNU KOOPERATIVY!

Autor

Těsně před startem sezony pro vás máme jednu velmi příjemnou zprávu. Díky dlouhodobé spolupráci s pojišťovnou Kooperativa rozšiřujeme služby jejího „DEPA“, které v areálech KPŽ dlouhodobě a společně přinášíme. Tou nejnovější je FYZIO ZÓNA, na kterou jsme byli poslední dobou upozorňování jako na případnou vhodnou novinku. A jak to celé bude fungovat? 

Představujeme novinku v areálech KPŽ – FYZIO ZÓNU KOOPERATIVY!

FYZIO ZÓNA KOOPERATIVY bude k dispozici na každé letošní akci projektu Kolo pro život. Najdete ji v areálu hned vedle TECHNICKÉHO SERVISU KOOPERATIVY a v provozu bude celý den, tj. od 8:30 do 16:00. 

Celý den zde bude probíhat tejpování ZDARMA pro děti a dospělé a od 12:00 do 16:00  bude možné v této zóně využít (nejen po absolvování závodu) na 15 minut služeb profesionálních fyzioterapeutů, kterých bude pro vás k dispozici celkem 6.

U tejpování není třeba se registrovat, pro využití služeb fyzioterapeutů ale ANO. Zájemci se mohou registrovat na tomto ODKAZU, kapacita je 80 míst na akci. Po online registraci, která končí vždy ve čtvrtek o půlnoci před konkrétním závodem KPŽ, je do naplnění kapacity možno služby fyzioterapeutů využít. 

Po online registraci obdržíte na mail link pro stáhnutí digitální karty do vašeho mobilu. Tato karta funguje jako vstupenka do FYZIO ZÓNY. Konkrétní čas si domluvíte ráno před závodem přímo v areálu s obsluhou zóny. 

Tým KPŽ a pojišťovny KOOPERATIVA

 

Rozjeďte s KOLEM PRO ŽIVOT 25. sezónu V Berouně!
Autor

Pro pocit, kdy poprvé v sezóně projedete cílem 

Je to tady! Jubilejní 25. sezóna závodů Kola pro život, která odstartuje v sobotu 27. dubna. ANO, již čtvrt století má za sebou kultovní „KOLO PRO ŽIVOT“. Už Vás jistě “svrbí nohy“, těšíte se na pocit euforie, který zažíváte při samotném závodu, který graduje při průjezdu cílem. Na otvíráku cyklistické sezony – Bikemaratonu Beroun Kooperativy nemůžete chybět. Zveme Vás na první závod seriálu Kolo pro život do královského města Beroun, kde všechny děti z Berouna startují ZDARMA.  Ať už jste nadšení amatéři nebo cyklističtí profíci, držíme Vám místo ve startovním poli. Myslíme i na (ne)závodníky. Máme pro ně nově trasu TRIP.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé