Sobotní dětské enduro ve Vysočina Areně

Autor

Rádi neustále vymýšlíme a zkoušíme nové věci. To stejné platí i pro blížící se akci NOVA Vysočina Arena Tour, která proběhne o víkendu 13. - 14. srpna a bude zapojeno do nabitého programu i dětské enduro. 

Sobotní dětské enduro ve Vysočina Areně

O co se vlastně jedná? 

Aby se děti co nejvíce hýbaly a sportovaly vnímáme jako velmi důležité a prospěšné. I to byl jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli zařadit do programu dětské enduro. Druhým hlavním důvodem je fakt, že okolí Vysočina Areny k tomu vybízí. Je to z toho důvodu, že tam jsou připraveny traily, které jsou vhodné i pro malé závodníky a další připraví zkušený organizátor T-Mobile České Enduro Serie.

Traily budou připraveny už v pátek odpoledne, aby se děti s trasou seznámily a následně zde budou moci trénovat i v sobotu po svých vlastních závodech NOVA Junior Trophy, popřípadě po dojetí NOVA Junior Trophy Mratonu/ Family jízdy. Start je naplánován na 14. hodinu, tak aby se ho všechny děti mohly zúčastnit a měly dostatek času potrénovat. 

Na vše bude dohlížet dětmi oblíbený Damian z Bike O'Clock! 

Je potřeba speciální vybavení? 

Nutné to není, samozřejmostí a podmínkou je cyklistická helma. Samozřejmě nikomu nebráníme si vzít chráničů více, ať už to jsou chrániče na kolena, na lokty nebo chránič páteře. 

Nemusíte mít z ničeho obavy, trať zvládnou opravdu všichni. Rádi děláme program různorodý a chceme, aby si děti víkend co možná nejvíce užily a bavily se. :) 

Jak s registrací? 

Přihlásit se stačí na místě. 

Děkujeme za podporu a těšíme se na Vás! 

Tým Kolo pro život

 

Ondra Moravec součástí sobotního programu ve Vysočina Aréně!
Autor

Ondra Moravec, kterého máte spojeného převážně s úspěchy v zimním období, čemuž se nelze divit (3 medaile z Olympijskýh her,  mistr světa v biatlonu) se chystá o víkendu 13. - 14. srpna na akci NOVA Vysočina Arena Tour. Mimo jiné právě ve Vysočina Areně získal v roce 2013 bronzovou medaili na MS ve smíšené štafetě. 

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé