Areál Spálovský mlýn láká děti na letní tábor

Autor

Prožijte nezapomenutelné léto v Odrách! Spálovský mlýn nabízí hned několik turnusů táborů s nejrůznějším zaměřením, včetně táboru cyklistického.

Areál Spálovský mlýn láká děti na letní tábor

Stoupající denní teploty a barvami hýřící příroda stále častěji připomíná, že se blíží léto, nejoblíbenější část roku. Rodiče v těchto dnech často přetřásají všechny možnosti, jak by mohly jejich děti naplno využít dvouměsíční volno. Samozřejmě, možností je spoustu, od prázdnin u babičky, rodinné dovolené na chatě nebo chalupě, lenošení u vody až po výjezd do zahraničí za poznáním nebo k moři. Co by to ale bylo za prázdniny, kdyby děti nevyzkoušely svoji samostatnost a neužily si spoustu legrace s ostatními vrstevníky na letním táboře!

Jste na webových stránkách bikerského seriálu Kolo pro život, a tak předpokládáme, že i vaše děti jsou tak trochu sportovci a rády jezdí na kole. Jestli je náš předpoklad správný, nabízíme vám tip na letní cyklokemp, který se uskuteční v rekreačním areálu Spálovský mlýn. Přírodní areál je s cyklistikou pevně spjatý už téměř 20 let a fanouškům série Kolo pro život ho určitě nemusíme představovat. Dějiště a zázemí legendární Oderské Mlýnice každoročně navštíví stovky cyklistických nadšenců, celých rodin i dalších fanoušků. Proč ale čekat až na konec září, když si v areálu a jeho okolí můžete s kamarády zazávodit a zařádit na kole už o měsíc dříve.  

Sportovní letní tábor zaměřený na cyklistiku se bude konat od 19. 8. do 26. 8. 2018. Mladí táborníci se mohou těšit na zajímavé informace ze světa cyklistiky, osvojení bezpečnosti jízdy na kole, vylepšení techniky jízdy na kole, naučí se základní technické údaje a také se přiučí základům servisování kola. Na turnus se mohou hlásit děti a mládež ve věku 9  - 16 let. Nově nabyté schopnosti pak uplatní třeba jako účastníci-kadeti trasy C Oderské Mlýnice nebo jako bikeři dětské série ČT Déčko Junior Trophy v Odrách. Kromě sedla si na táboře účastníci užijí i sportovní hry a další netradiční aktivity.

V Klokočůvku u Oder mají šanci užít si pohodové léto i další děti, které kolo nepreferují. Tak třeba na táboře s názvem Jak vycvičit draka (14. 7. – 21. 7.), čeká menší děti velké vikingské dobrodružství. Starší děti zase mohou v rámci tábora Star Wars (21.7. - 28. 7.), poznat pocit, jaké je to, když rebelové posbírají všechny síly a vydají se na odvážnou cestu za odplatou. Divadelně založené mladé duše mohou získat nové poznatky, dovednosti a informace v průběhu tábora Za oponou (19. 8. - 26. 8.)

Všechny turnusy probíhají v areálu Spálovský mlýn pod dohledem zkušených a kamarádských instruktorů. Organizátoři nezapomínají na bezpečnost, individuální přístup a použití moderních metod, aby si zde každý našel to své a tábor si užil. 

Přihlaste se, prožijete nezapomenutelné léto v Odrách!

Pro bližší informace k jednotlivým turnusům navštivte stránky: http://www.spalovskymlyn.cz/letni-tabory/

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé