Dávej, dávej, hop, hop!

Autor

Fandění je kořením každého závodu a na Oderské Mlýnici to platí dvojnásob. Pořadatelé předposledního závodu Kolo pro život neponechali ani letos nic náhodě.

 

Dávej, dávej, hop, hop!

Skvělá zpráva pro fanoušky blížícího se závodu Oderské Mlýnice České spořitelny (22. 9. 2018): Pořadatelé z 2K-BIKE CLUB Odry ve spolupráci s Městem Odry připravili pro všechny, kdo chtějí povzbudit malé i velké závodníky 14. podniku seriálu Kolo pro život 2018 dvěstě dřevěných řehtaček s logem Oderské Mlýnice a Kolo pro život. Tradiční fandítka, která vyluzují po protočení pěkně řízný zvuk, rozdají místní brigádníci fanouškům dětských závodů ČT Déčko Junior Trophy v průběhu dopoledne a odpoledne také v Mlýnici.

Předposlední závod letošní termínovky KPŽ je tradičně spojený s ryčnou diváckou kulisou. Tady se drží správného hesla: Čím více hluku, tím líp to jede! Zatímco někteří diváci se spoléhají na vlastní hlasivky, jiní přijíždějí z domova vybaveni nejrůznějšími nástroji a fandítky, která jsou dobře slyšet. A tak tu potkáte fanoušky s klapačkami nejrůznějšího tvaru, mlýnky, trakářky, píšťalkami, trubkami, megafony a vuvuzelami, nechybí kravské zvonce i různé podomácku vyrobené nástroje. Povolené je téměř všechno: bubny, hrnce, PET lahve a také samozřejmě tradiční české a moravské velikonoční řehtačky. To celé ve spojení s desítkami nápisů, malůvkami, vlajkami a fábory na trati závodu, neskutečnými kostýmy a pivnicí v kopci vytvoří tu nejparádnější atmosféru.

Nestyďte se fandit!!! Vezměte si příklad z fanoušků slavné Tour a přijďte to pořádně roztočit do Oder! Tady to bez Vás prostě nepůjde.

  

Foto: 2K-BIKE CLUB Odry, Miloš Lubas

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé