George usnadňuje život závodníkům Kola pro život a klientům České spořitelny

Autor

Už jste se seznámili s novým pohodlným a jednoduchým internetovým bankovnictvím České spořitelny, které se jmenuje stejně jako historicky první autopilot - „GEORGE“?

George usnadňuje život závodníkům Kola pro život a klientům České spořitelny

Začátek letních prázdnin letos odstartovala populární stálice Kola pro život (Bikemaraton Drásal České spořitelny), na které se historicky poprvé objevil také „George“. Vlastně Georgeové, kteří v Holešově nabyli fyzické podoby, aby závodníkům i divákům usnadnili orientaci po závodišti, a ještě více umocnili příjemný sportovní zážitek. 

Jakmile závodník potřeboval pomoc s navigací ke startovišti, nebo se ztratil ve výsledkových tabulkách, objevil se George a pomohl mu. George bylo vidět i v cílových rovinkách, kde povzbuzovali dojíždějící závodníky, dětem pak rozdávali nafukovací balónky, naváděli rodiny do Modré zóny České spořitelny, a ještě se s každým vyfotili. 

Akci si všichni moc užili, a to i díky Georgům, kteří se už těší do Chrudimi, aby mohli pomáhat dalším účastníkům závodů Kolo pro život, stejně jako George pomáhá klientům České spořitelny s chytrým vyhledáváním, vyšší úrovní bezpečnosti, automatickým tříděním plateb, pohodlnějším přihlašováním a správou peněz… Neváhejte a seznamte se s jednoduchým internetovým bankovnictvím České spořitelny a nezapomeňte si stáhnout aplikaci George!

Více o George ZDE

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé