Mlýnici vyšlápnete v rytmu bubínků Crash Drums

Autor

Tradiční nepostradatelnou ozdobou „Mlýnice“ je kapela mladých oderských hudebníků, kteří si říkají Crash Drums. V rytmu paliček to rozjedou děti i borci na závodních trasách. Jak? Mrkněte na video v článku!

Mlýnici vyšlápnete v rytmu bubínků Crash Drums

Parta bubeníků Crash Drums, spolu hraje už deset let. Jejich tvůrčí hudbou jsou netradiční a pestré zvuky, rytmy a melodie napříč různými hudebními žánry. Skupinu neohrožených bubnobijců, jak je někdy s nadsázkou označuje jejich učitel i manažer v jedné osobě, Roman Petřík, podporuje silná basová linka Milana Vyležíka, dráždivé plochy klávesisty Martina Vávry a od roku 2015 skladby zpestřuje elektrická kytara Jakuba Jalůvky.

V roce 2012 vydala kapela své debutové album „Popojedem…“, jehož kmotry se stala půvabná Saša Langošová z kapely November 2nd, Václav Vlasák, baskytarista z legendární kapely Citron a nejen známý zpěvák, ale také bubeník a úspěšný účastník pěvecké soutěže Supe Star Petr Bende.

Rok nato natočili videoklip ke skladbě „Neznámá“ a v létě 2014 podpořili své město Odry dalším videoklipem „Zbytečná“. Crash Drums hrají jak na městských akcích, tak na velkých festivalech před interprety, jako jsou Lucie Bílá, Anna K., Tata Bojs, Kamil Střihavka, Portless nebo třeba skupina Blue Effect. Každým rokem vyráží na festivaly s novou show.

A taky mají jedno skvělé video z Mlýnice!!!

V současné době již dorůstá a pomalu se začleňuje do party druhá generace bubeníků, studentů Základní umělecké školy v Odrách. A právě tito nejmladší členové Crash Drums nebudou ani letos chybět na Oderské Mlýnici Lesy ČR. Tak jako loni, předloni i před 10 lety povzbudí bubeníci děti z Junior Trophy na okruhu v zázemí, na slavnostním startu závodních tras a především v náročném stoupání krpálu Mlýnice. Divoké rytmy i pravidelné údery vás poženou nahoru tak razantně, že budete nahoře dřív, než hudebníci protrhnou membránu na kongu.

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé