Plaketu na medaile ve tvaru České republiky dostanete zdarma v butiku KPŽ!

Autor

Na Plzeňské MTB 50 Kooperativy (1. 9. 2018) mají malí účastníci, dospělí medailisté Kolo pro život a děti z ČT :D Junior Trophy poslední možnost získat medaili ve tvaru levé třetiny České republiky a doplnit tak trojdílný medailový set KPŽ 2018.

Plaketu na medaile ve tvaru České republiky dostanete zdarma v butiku KPŽ!

Jak jsme vás již během sezóny 2018 informovali, letos se všem medailistů a držitelům pamětních medailí z řad dětí vyplatí medaile si schovat a sbírat je. Organizátoři seriálu se rozhodli věrným cyklistům, kteří putují s Kolem pro život a účastní se většího počtu akcí, dát možnost, sbírat pódiové i účastnické medaile do hezké dřevěné upomínkové plakety s výřezem České republiky. To je také důvod, proč se letošní medaile pyšní tak neobvyklým tvarem a dokonce se vyrábí ve třech originálních variantách vyhotovení.

Dřevěnou medaile dostane v cíli každé dítě ve věku 1 - 13 let.

Závodníkům a závodnicím, kterým se podaří vytvořit kolekci medailí ze 3 závodů s příslušným tvarem, který vytvoří obrys naší vlasti, obdrží v zázemí kterékoliv akce Kolo pro život 2018 v Boutique Officielle KPŽ zdarma dřevěnou plaketu, do které si mohou medaile, stejně jako puzzle, vložit a doma vystavit. Plaketa je totiž zezadu opatřena šikovným stojánkem.
A protože medaile z posledních čtyř podniků KPŽ 2018: Plzeňská MTB 50 Kooperativy, Znojmo Burčák Tour Kooperativy, Oderská Mlýnice Česká spořitelny a Ralsko MTB Tour České spořitelny mají každá jiný tvar, respektive Znojmo a Odry mají tvar stejný, ale odlišný od Plzně i Ralska, stále máte ještě možnost vybojovat nebo si vyjet chybějící část republiky během měsíce září. Po zkompletování kýženého trojlístku neváhejte a namiřte si to i s medailemi do našeho butiku v zázemí kteréhokoliv závodu.  Po předložení medailové republiky dostanete jako dárek plaketu ZDARMA. 

Určitě hezká vzpomínka na krásné sportovní dny s KPŽ!

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé