Půjčovna kol KPŽ s novou značkou BMC!

Autor

Startujeme přesně za měsíc. Další z novinek 20. ročníku Kolo pro život je tady. Představujeme vám novou flotilu horských kol do Půjčovny Kolo pro život 2019. Kol švýcarské prémiové značky BMC Switzerland, která se stává významným strategickým partnerem projektu Kolo pro život na další tři roky.

Půjčovna kol KPŽ s novou značkou BMC!

Stejně jako v předchozích sezónách, také v té letošní, jubilejní se Kolo pro život bude snažit vám, účastníkům našich akcí, zprostředkovat mimořádný cyklistický zážitek. Pokud se chystáte vyrazit na trasu některého z patnácti podniků KPŽ 2019, určitě oceníte oblíbenou službu seriálu – Půjčovnu kol. K významnému kulatému výročí jsme se rozhodli k totální inovaci. Už na prvním závodě v Dobřichovicích najdete v zázemí zbrusu nový černý stánek Půjčovny s několika desítkami nových strojů neokoukané značky BMC Switzerland.  Jsou to kola, u nichž poměr ceny a výkonu vychází jednoznačně v pozitivních číslech. Požitek z jízdy si budete moci dopřát na prvotřídních horských kolech vyrobených pro sezónu 2019 a také na pěti elektrokolech. O tuto službu je pravidelně veliký zájem a proto bude opět hrát hlavní roli rychlost rezervace. Podrobné informace týkající se rezervace na jednotlivé závody zveřejníme během měsíce dubna. Od léta budete mít možnost si všechna kola z Půjčovny zarezervovat k odkupu.

Značka BMC Switzerland
BMC je švýcarská prémiová značka vyrábějící jízdní kola. Společnost byla založena v roce 1994 a zaměstnává přibližně 120 lidí po celém světě. Sídlí ve švýcarském Grenchenu, kde provozuje také vlastní výzkumné a vývojové centrum. BMC kola splňují nejvyšší standardy kvality, designu a výroby. Firma investuje do výzkumu a vývoje, aby se stále vyvíjela a určovala směr. BMC dodává kola těm nejlepším jezdcům, kteří na nich zvládli vyhrát největší světové cyklistické podniky jako je Tour de France, týmové i individuální tituly z mistrovství světa v silniční cyklistice, několik mistrovství světa v XCO a další. Kolo této značky sedlají takové persony jako Julien Absalon, Jordan Sarrou nebo silničář Roman Kreuziger.

BMC JE ZÁRUKOU:
Švýcarské kvality
Švýcarsko je proslavené výrobou produktů nejvyšší kvality. Autentická, švýcarská preciznost inženýrství staví BMC na jednu z nejvyšších příček na světě.

Prémiového produktu
BMC je profilovaná jako prémiová a nejinovativnější značka jízdních kol, která se koncentruje na přidanou hodnotu. Chce být vždy nejlepší ve své třídě bez opomíjení konkurenceschopnosti.

Výkonnostní cyklistika
BMC je domovem výkonnosti napříč všemi cyklistickými odvětvími: na silnici, v triatlonu, v cyklokrosu, na dráze a v horských kolech. 

KOLA BMC PRO PŮJČOVNU KOL KPŽ 2019
Teamelite
Agonist
Speedfox
Fourstroke
Speedfox AMP

Sledujte naše webové stránky, facebook a instagram, kde se již brzy dozvíte další novinky a podrobné informace z letošní Půjčovny kol Kolo pro život.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé