Registrace na závody Kolo pro život 2019 otevřena

Autor

Do nakrojení pomyslného narozeninového dortu  jubilejní 20. sezóny seriálu Kolo pro život zbývají přesně dva měsíce. Od dnešního dne se můžete on-line hlásit na prvních 6 podniků letošní série KPŽ. Na další závody spustíme registraci během března.

Registrace na závody Kolo pro život 2019 otevřena

Také už stejně jako my netrpělivě vyhlížíte jaro a těšíte se, až vyrazíte v sedle svého kola na první letošní vyjížďku, nebo dokonce na závody? V roce 2019 vám seriál Kolo pro život nabídneme během 15 akcí 16 cyklistických dní v nádherných přírodních lokalitách Čech, Moravy a Slezska. Připravené jsou trasy úplně pro každého, včetně dětí, celých rodin i pro ty, kteří se chtějí na kole jenom projet přírodou bez závodního vypětí.

A na jaké akce se letos můžete těšit?
Slavnostním otvírákem seriálu se premiérově stává oblíbená Karlštejn Tour s novým zázemím v Dobřichovicích. Krásné trasy blízko metropole určitě přilákají všechny cyklistické nedočkavce, kteří se po dlouhé zimě nemůžou dočkat prvních kilometrů v sedle kola. A pak už to pojede jako po másle. Škodovácká chlouba, Mladá Boleslav Tour roztočí po rovinaté trati kola zase o něco rychleji a jako bonbónek přidá průjezd hradem Zvířetice. Novým květnovým termínem se pochlubí závod s logem rozkvetlé větvičky mandloně v Hustopečích. Nabídne ryze jarní projížďku vinicemi a hravými kopečky v okolí Velkých Pavlovic, Broumovic, májovým Klobouckem a Hustopečskem. Zelená oáza na Vystrkově vybízí kromě jízdy na kole ke koupání v přehradě i bazénu a k dalším sportovním aktivitám, především pro malé návštěvníky. Start na slavné kolonádě uprostřed Karlových Varů přiláká diváky z Čech i ciziny a protáhne bikery překrásným okolím našeho nejslavnějšího lázeňského města. Legendární Drásal chystá největší výběr tras pro malé i velké a cennou sošku Obra Drásala pro absolutního vítěze. Trans Brdy, které rozpůlí seriál v novém prázdninovém termínu, se mohou těšit na nové zázemí i parkovací plochy v Řevnicích a vyjížďky do chladivých zelených lesů. Šumavák přiláká nejen dospělé bikery, ale také děti na dobrodružnou jízdu po lese a doprovody s košíky na borůvky a houby. Letošní jediná celovíkendová akce se  coby festival cyklistiky uskuteční ve Vysočina Areně a jejím okolí. Už teď se můžete těšit na Široké schody a brody přes Chrudimku na jednom z nejstarších MTB závodů v ČR – populárním „Manitoučku“.  Další týden uzavřeme prázdniny v rodišti Petra Čecha, v městě piva - Plzni. Poslední 3 závody ozdobí měsíc září, a jsou to samé pecky: nejoblíbenější závod KPŽ ve Znojmě netřeba představovat, má tak báječnou pověst, pořadatele, občerstvovačky a líbivé nenáročné trasy, že by to bylo nošení dříví do lesa. Kultovka Oderská Mlýnice nenechá chladným žádného skalního bikera, natož rozdováděné diváky v populárním táhlém kopci a děti v zázemí. Celý seriál vyvrcholí loňskou novinkou, která hned napoprvé zaznamenala neskutečný ohlas – Ralsko Tour. Proto 20. ročník slavnostně zakončíme na nekonečné ranveji letiště Hradčany a v čisťoučkých lesích, skalách písčitých brodech bývalého vojenského újezdu Ralsko, kde si to užijí na kole i začátečníci a maminky s dětmi v kočárku.

Pokud si vyberete některou z našich akcí, doporučujeme hlídat si termíny ukončení nejlevnějších registrací do závodů přes naše webové stránky. Při včasném přihlášení ušetříte až 200 Kč. Pokud nejste rozhodnuti do poslední chvíle, vždy je možnost přihlásit se v den závodu nebo v pátek odpoledne na místě.
Při registraci předem nezapomeňte v případě zájmu objednat unikátní trička vyrobená k jednotlivým závodům KPŽ 2019.

Sledujte naše webové stránky, kde vás v nejbližších dnech seznámíme s dalšími možnostmi slev na startovném a s podrobným způsobem, jak se přihlásit do závodu.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé