Rozlučku s KPŽ 2019 obstará dnešní Finálový večer v Praze

Autor

Finálový večer Kolo pro život 2019 slavnostně zakončí jubilejní 20. sezónu nejoblíbenějšího amatérského seriálu závodů na horských kolech v ČR. Dnes večer se setkáme, abychom zavzpomínali na nezapomenutelné okamžiky z letošních bikerských tras, pobavili se, zatančili si a dali si něco dobrého. Odměny za nejlepší bikerské výkony převezmou z rukou partnerů seriálu vítězové všech soutěží Kolo pro život a ČT :D Junior Trophy 2019.

 

Rozlučku s KPŽ 2019 obstará dnešní Finálový večer v Praze

Tématem letošního večera nemůže být nic jiného než „20 let seriálu Kola pro život". Těšit se můžete na ohňostroj, barmanskou show, fantastické efekty v rámci světelné show a videoprojekci. Nebude chybět ani oblíbený zábavný fotokoutek pro všechny zúčastněné a vynikající catering a nápoje. Hlavní náplní večera ale pochopitelně bude ocenění těch nejlepší z nejlepších.

Kromě vyhlášení všech vítězů a medailistů v jednotlivých mužských a ženských kategoiích Team Prestige Trophy Marathon, nejúspěšnějších 5 týmů v kategorii Race a Hobby Team Prestige Trophy KPŽ 2019 a 4 kategorií děvčat a kluků dětské série ČT Déčko Junior Trophy 2019, převezme z rukou zástupce generálního partnera projektu KPŽ - České spořitelny - nové horské kolo vítěz poslední (říjnové) tipovací soutěže KPŽ 2019 a 5 nejúspěšnějších malířů z dětské soutěže v kreslení "S rodinou na cyklovýletě" si odnese zasloužený příspěvek na cyklistický výlet s celou rodinou. Ocenění si domů odvezou i nejlepší zaměstnanci - bikeři Finanční skupiny České spořitelny.

Oficiální slavnostní zakončení sezóny KPŽ 2019 se uskuteční v pátek 18. 10. v prostorách Centra pohybové medicíny Pavla Koláře na Chodově v Praze 4. Vstup pro pozvané bude otevřen od 18:00.Zahájení oficiálního programu je přesně v 18:30. Parkovací plochy jsou k dispozici přímo v místě konání.

Těšíme se na hezký večer strávený spolu s vámi. 

Organizátoři závodů a partneři seriálu Kolo pro život 2019

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé