Spojte KPŽ v Plzni s cestovatelskou show Zikmund 100 se ZOO Plzeň

Autor

Poslední prázdninový tip pro celou rodinu: Cesta jako žádná ze sta – cestovatelská show Zikmund 100 se Zoo Plzeň v amfiteátru Lochotín 31. 8.

Spojte KPŽ v Plzni s  cestovatelskou show Zikmund 100 se ZOO Plzeň

Cesta jako žádná ze sta – cestovatelská show Zikmund 100 se Zoo Plzeň, největší akce svého druhu v amfiteátru Lochotín v Plzni, poslední prázdninovou sobotu 31. srpna pozve děti i dospělé na dobrodružné objevování světa.

Děti se od 10:00 do 16:00 mohou v plzeňské zoologické zahradě vydat na stezku PO STOPÁCH H+Z, kde je pro ně připravena řada úkolů. Součástí odměn za jejich úspěšné splnění bude i několik výherních lístků na večerní akci. Připravena bude také tombola, slosování bude probíhat ve 13:00 a v 16:00. Návštěvníci se mohou těšit na skvělé ceny jak od Zoo Plzeň, tak od projektu Zikmund 100. Lochotínský amfiteátr se příchozím otevře v 17:00 a v 18:00 vypukne naplnocestovatelská show Lukáše Sochy a Tomáše Vaňourka, kteří se 3. dubna 2018 vydali z Plzně po stopách legendární dvojice Miroslav Zikmund & Jiří Hanzelka. Během devíti měsíců procestovali 32 zemí od Turecka až po Rusko a urazili téměř 130 000 kilometrů. O peripetiích svého putování vyprávějí s nadšením a humorem. Na live show ve 20:30 naváže film Cesta jako žádná ze sta dokumentující životní výpravu Sochy s Vaňourkem – rekonstrukci slavné euroasijské cesty H+Z z let 1959–64. Diváci prostřednictvím filmového plátna spolu s nimi prožijí proces pátrání po místech, která před 60 lety Zikmund s Hanzelkou navštívili a vyfotili, ale i neuvěřitelné situace, které je během cesty potkaly.

Vstupenky v ceně 150 Kč jsou v prodeji na plzenskavstupenka.cz, ticketportal.cz, ticket-art.

Více informací ZDE

 

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé