Šetřete sílu při převážení elektrokol

Autor

Pořídili jste si elektrokolo a teď přemýšlíte, jak ho převážet? Dostat ho na střechu je pěkná fuška, takže jasnou volbou jsou nosiče na tažná zařízení.

Šetřete sílu při převážení elektrokol

Nosiče EasyFold XT nebo Velospace XT jsou na to jako stavěné. Oba mají místo na 2 i na 3 elektrokola, takže na výlet s sebou můžete vzít i kámoše nebo svou drahou polovičku.

Skládací nosič elektrokol zvládnete levou zadní

Místo a skladování je vždycky problém. Obzvlášť pokud máte menší byt v 7. patře paneláku a ve sklepě nosič nechcete bez dozoru nechávat. Na to má odpověď Thule EasyFold XT. Nosič stačí jednoduše složit, zabalit do obalu Thule EasyFold 9344 a schovat do skříně nebo pod postel. 

EasyFold si oblíbí hlavně ženy a starší ročníky. Má totiž integrované kolečko, díky kterému můžete nosič lehce převézt a svaly tak necháte v klidu odpočinout. 

Zvládnout nosič EasyFold není nic složitého. Přesvědčte se s Richardem Štěpánkem: 

Vývojáři Thule byli vždy o krok napřed. Na elektrokola nezapomněli a vyvinuli skládací rampu, na kterou s elektrokolem jednoduše najedete. Pak už ho stačí jen připevnit a můžete vyrazit na cestu.

 

Nosič na elektrokola s boxem dohromady

Další nosič na tažná zařízení, Thule VeloSpace XT, sice není skládací, ale posadí vás na zadek s lepší vychytávkou. 

Dvoukolovou i tříkolovou variantu můžete kdykoliv rozšířit. Stačí se dovybavit adaptérem Thule VeloSpace XT 9381 a máte další volné místo. 

To pořád ale není to nejlepší. Na nosič VeloSpace totiž navíc kromě elektrokola přidáte i box Thule BackSpace XT 9383, takže si nemusíte lámat hlavu tím, že byste k tomu všemu ještě dokupovali box na střechu. 

V kombinaci s boxem sice převezete jen jedno elektrokolo, ale zase se nemusíte natahovat a složitě cpát věci na střechu. A navíc to i vypadá lépe.

Aby vám elektrokolo dobře drželo, poohlédněte si při převážení v kombinaci s boxem po rameni Thule BackSpace 9382. U tříkolové varianty je pak potřeba delší rameno Thule BackSpace 9392.

Nosiči VeloSpace sice chybí parádičky jako integrované kolečko nebo nakládací rampa, ale obě vychytávky si můžete dokoupit.

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé