Hvězdy v akci! Kateřina Neumannová, Ondřej Cink, Jiří Ježek i Kristian Hynek vyrazí na VIRTUAL KPŽ ŠUMAVSKÝ MTB MARATON ŠKODA AUTO

Autor

Další velká akce, na které byste rozhodně neměli chybět! Po úvodním závodě, který se uskutečnil 13. ledna na virtuální trati v Hustopečích, na vás čeká druhý díl a rozhodně bude stát za to. V úterý 9. února můžete kromě jiných poměřit síly s dalšími osobnostmi českého sportu.

Hvězdy v akci! Kateřina Neumannová, Ondřej Cink, Jiří Ježek i Kristian Hynek vyrazí na VIRTUAL KPŽ ŠUMAVSKÝ MTB MARATON ŠKODA AUTO

VIRTUAL KPŽ ŠUMAVSKÝ MTB MARATON ŠKODA AUTO - 9. února 2021, 17:00

Devátý únorový den si rozhodně ve svém diáři výrazně zaškrtněte. Od 17:00 se totiž můžete těšit na pokračování virtuální série Kolo pro život a WeLoveCycling.cz. Svou výkonnost si totiž budete moci poměřit i s olympijskou šampionkou v klasickém lyžování, i úspěšnou reprezentantkou na horských kolech Kateřinou Neumannovou, šestinásobným paralympijským šampionem Jiřím Ježkem, českým elitním cyklistou na silnici i v terénu Ondřejem Cinkem či vicemistrem světa v maratonu a legendou Cape Epic Kristianem Hynkem. 

Zatímco Kateřina Neumannová a Ondřej Cink budou přítomni přímo ve studiu v Karlíně, Jiří Ježek a Kristian Hynek budou ve spojení s vámi i se soupeři přes skype. 
 

Odkaz na přihlášení se do závodu zde. 

Silná zahraniční konkurence

I tentokrát se můžete těšit na velkou lahůdku. Vaše schopnosti totiž prověří náročná trasa na Zadově. Kromě již zmiňovaných českých hvězd se připravte i na tvrdou zahraniční konkurenci. A jako při úvodním podniku, i zde vás průběhem závodu provede ostřílená komentátorská dvojice, tentokrát ve složení Jiří Lutovský a Tomáš Hauptvogel. Ale pokud byste raději preferovali sledování závodu bez přímé účasti, pak je vám na YouTube k dispozici kanál PETR ČECH SPORT nebo web našeho mediálního partnera ČT SPORT, kde můžete celou akci sledovat.

Video k závodům zde - Virtual KPŽ by WeLoveCycling.cz


Marek Ztracený jako inspirace?

Velkou bitvu s konkurencí i se sebou samým svedl v prvním závodě VIRTUAL KPŽ HUSTOPEČE ŠKODA AUTO i český zpěvák Marek Ztracený. A v souboji s více jak 850 závodníky si rozhodně nevedl špatně, když dojel na 548. místě. Mezi největší osobnosti, které se závodu zúčastnily, patřily kromě ambasadora seriálu závodů Kolo pro život Kristiana Hynek i mistr republiky v závodech na horských kolech Jan Škarnitzl, který nakonec také závod v čase 00:52:31 ovládl. Celkové výsledky jsou k nahlédnutí zde.

Úvodní závod KPŽ Hustopeče ŠKODA AUTO

S registrací neváhejte

Přihlášku do závodu VIRTUAL KPŽ ZADOV ŠKODA AUTO rozhodně nenechávejte na poslední chvíli. Na stránkách ROUVY.COM najdete veškeré potřebné informace nutné pro řádnou registraci včetně toho, jak máte postupovat, abyste byli v úterý 9. února s úderem 17:00 připraveni vyrazit do akce!

Členství v ROUVY zdarma si lze objednat na našem eshopu zde

Prize money:
1. Místo muži / ženy závod = 100 EUR
2. Místo muži / ženy závod = 75 EUR
3. Místo muži / ženy závod = 50 EUR
 

Seznamte se s Virtual KPŽ 2021 by WeLoveCycling.cz!
Autor

Do nového roku 2021 vstupujeme primárně s vidinou lepších zítřků v celé společnosti a zejména ve sportu. Také pokračujeme ve virtuálních závodech, se kterými Kolo pro život společně s ROUVY začalo v minulém roce.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé