Užij si volný pohyb v přírodě, seriál Kolo pro život je tu pro tebe!

Autor

Ahoj divoši! Léto běží na plné obrátky, počasí láká do přírody, ven, na čerstvý vzduch. A v sedle kola je to přece nejlepší! Právě teď je ideální chvíle užít si sport v přírodě na závodech seriálu Kolo pro život.

Užij si volný pohyb v přírodě, seriál Kolo pro život je tu pro tebe!

Rádi bychom Ti ukázali, že sportování venku a konkrétně naše akce Kolo pro život jsou bezpečné.

Co dělat pro lepší imunitu?

Základním stavebním kamenem našeho zdraví je imunita, kterou pravidelným sportovnáním a minimalizováním ležení doma na gauči výrazně posilujeme. Není třeba být zavřený 10 hodin v posilovně, lidskému tělu prospěje pravidelná procházka nebo výlet na kole. Ideální je si pro začátek střihnout naši nezávodní Family jízdu! Každou takovou aktivitou podstatně zvýšíš pravděpodobnost, že si tvůj organismus poradí s případným útokem nemoci.

Obava z covidu je pochopitelná, ale koukáme na to s rozumem, na pomyslném prvním místě, pokud jde o příčiny úmrtí, jsou stále nemoci oběhového systému. A nejlepší lék? Ano, zdravá strava a pravidelný pohyb!

Kde opravdu dochází k nákaze?

Jedno je jisté. Na Kolo pro život je bezpečno, děláme proto vše. Pravděpodobnost, že se u nás nakazíš, je naprosto minimální. Podle dat ÚZIS (Ústav zdravotnických informací a statistiky) se nejvíce lidí vyjma pracovníků ve zdravotnictví nakazí na pracovišti (59,1 %), pomyslné druhé místo pak připadá na rodinu (32,2 %), další pak na školství (2,1 %). Sport či hromadné akce ani nejsou uváděny.

Co děláme pro minimalizaci rizika?


Bezpečnost na Kolo pro život je pro nás číslem jedna už od minulého roku. Díky našemu Záchrannému systému se pro klid v duši můžeš nechat otestovat přímo na akci, areál je vybaven stojany s desinfekcí, posílena je také hygiena u WC a u výdeje jídla dbáme na respirátory. My z Kolo pro život nejsme propagátory ani odmítači očkování, je to na Tobě. Kolo Ti při startu ani nedovolí být s někým „face to face“. Můžeme Ti ale slíbit, že u narvaného stánku u vody je riziko daleko větší než u nás.

Máš šanci změnit svůj život k lepšímu!

Člověk je tvor společenský, máme to v našem DNA, chceme se potkávat, trávit čas s přáteli. A také soutěžit. Aktivní pohyb přírodě, na kole, je naprosto bezpečným způsobem, jak poměřit síly s konkurencí, vyplavit endorfin s partou kamarádů nebo si prostě udělat fajn sobotu. Na akci, kde se sportuje, se navíc potkáš s lidmi, co pečují o své zdraví stejně jako ty!

Jak rozhýbat děti?

Dětství je spojené s pobíháním venku, prázdninami u babiček, zážitky. Spoustu z toho děti za poslední dobu nemohly zažívat. U nás ano! Každé Kolo pro život je připraveno s kompletními dětskými kategoriemi, dětské závody mají vlastní areál i moderátora. Děti potřebují sportovat, potřebují mít zážitky, medaile a diplomy na památku, kterými se chlubí kamarádům. U dětských závodníků dbáme na totožná pravidla jako u dospělých a navíc nabízíme neuvěřitelný doprovodný program zdarma přímo na Kolo pro život. Malování na obličej, Adventure park, fotokoutek, dětské tetování, překážková Nina dráha. Spousta bezpečných zážitků na jednom místě.

Přehled závodů ZDE.

Registrace ZDE.

Potkáme se na startu!

Tým Kolo pro život

Kolo pro dítě? Vybírejte ho tak, aby dobře sedělo
Autor

Chystáte se za první velké vysvědčení koupit svému prvňáčkovi nové kolo? Žádný strach, není to až takový rébus. Výběr správného dětského kola sice má určitá specifika, ale většinou se stačí držet několika zásad.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé