Kdo získá v Mladé Boleslavi první plakety na medaile?

Autor

Na závodě Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO (12. 5. 2018) mají pravidelní malí účastníci a medailisté KPŽ 2018 poprvé možnost získat dřevěnou plaketu ve tvaru České republiky.

Kdo získá v Mladé Boleslavi první plakety na medaile?

Jak jsme vás již na začátku sezóny informovali (ZDE), letos se všem medailistů a držitelům pamětních medailí z řad dětí vyplatí medaile si schovat a sbírat je. Organizátoři seriálu se rozhodli věrným cyklistům, kteří putují s Kolem pro život a účastní se většího počtu akcí, dát možnost, sbírat pódiové i účastnické medaile do hezké dřevěné upomínkové plakety s výřezem České republiky. To je také důvod, proč se letošní medaile pyšní tak neobvyklým tvarem a dokonce se vyrábí ve třech variantách vyhotovení.



Závodníkům a závodnicím, kterým se podaří vytvořit kolekci medailí ze 3 závodů s příslušným tvarem, který vytvoří obrys naší vlasti, obdrží v zázemí kterékoliv akce KPŽ 2018 v Boutique Officielle KPŽ zdarma dřevěnou plaketu, do které si mohou medaile, stejně jako třeba puzzle, vložit a doma vystavit. Plaketa je totiž zezadu opatřena stojánkem.

A protože medaile z prvních třech podniků KPŽ 2018 - ČT Trans Brdy, Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO a Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO mají každá jiný tvar a po přiložení vedle sebe vytvoří právě kýžený tvar ČR, vezměte do Boleslavi medaile z letošních předchozích závodů s sebou. Stačí přidat k nim tu z města automobilů a v Boutique KPŽ ukázat trojlístek medailí. Na oplátku zdarma dostanete plaketu. Tato možnost pokračuje po celou sezónu KPŽ. Stačí nasbírat 3 typy letošních medailí.

Určitě hezká vzpomínka na sportovní den s KPŽ!

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé