Plzeňská MTB 50 Kooperativy s Jaroslavem Kulhavým

Autor

Tvář seriálu Kolo pro život, biker Jaroslav Kulhavý ozdobí přední lajnu pelotonu hlavní trasy Plzeňské MTB 50 Kooperativy. Závod slavnostně odstartuje tuto sobotu 1. 9. 2018 na historickém náměstí Republiky primátor města Plzeň, Martin Zrzavecký, který poskytl stejně jako v předchozích letech akci Kolo pro život svoji záštitu.

Plzeňská MTB 50 Kooperativy s Jaroslavem Kulhavým

Během krátké pětileté historie novodobé Plzeňské MTB 50 se na startu jednotlivých tras B, C a D vystřídalo mnoho slavných sportovních tváří, převážně místních rodáků či patriotů. Na nejdelší prestižní trasu zavítal vynikající český silničář František Raboň ml. nebo hlavní trenér HC Škoda Plzeň Martin Straka. Loni vzbudil obrovský zájem a nadšení fotbalový brankář anglického Arsenalu a patron seriálu Kolo pro život, Petr Čech, když se objevil na startu kratší závodní trasy C i v zázemí akce, na děti se zase přijel podívat a povzbudit v dětských kláních seriálu ČT Déčko Junior Trophy geniální český házenkář Filip Jícha, který nedávno ukončil profesionální kariéru.

 

Ani na letošním pátém ročníku závodu nebude chybět hvězda – premiérovou jízdu na Krkavec a zpět si odbyde biker Jaroslav Kulhavý. Letošnímu mistrovi republiky XCO jinak sezóna 2018 moc nevychází, celkové 40. místo v letošním ročníku SP ho určitě netěší. V závodech se stále potýká s technickými problémy i pády. Nechce se ale vzdát a proto se nyní rozhodl veškeré síly věnovat přípravě na Mistrovství světa XCO ve švýcarském Lenzerheide (4. – 9. září 2018). Plzeňská 50 Járovi výborně zapadá do tréninkového plánu, navíc se těší na všechny kamarády z KPŽ.

Přijeďte porovnat svůj čas s fenomenálním českým bikerem do Plzně!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé