Registrace na první tři závody KPŽ 2018 spuštěna

Autor

Přihlaste se na první závody 19. ročníku včas. Ušetříte! Nezapomeňte poslat svůj tip do Finálové hry KPŽ 2018 a objednat si tričko k závodu.

Registrace na první tři závody KPŽ 2018 spuštěna

V roce 2018 vám nabídneme během 15 podniků 17 cyklistických dní v nádherných přírodních lokalitách Čech, Moravy a Slezska. Novinek je spousta a jednou z hlavních, které jsme pro účastníky naší série připravili, jsou nové moderní webové stránky s možností pohodlného přihlášení na všechny akce.

Jak to ale bývá, všechno nové je třeba si nejdříve trochu osahat. Proto neváhejte a vyzkoušejte si přihlášení na první závody KPŽ včas. Registrace je zatím spuštěna na první tři akce termínové listiny – ČT Trans Brdy, Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO a Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO. Brzy budou následovat další.

Novou sezónu Kolo pro život otevřeme 21. dubna tradičním otvírákem v Dobřichovicích. Do startu zbývá 5 týdnů, takže je ta správná chvíle, abychom vám připomněli výhody on-line včasného přihlášení.

Přihlaste se na první závod v Dobřichovicích do 24. 3. (16. 4.)! Ušetříte až 150 (100) Kč! 

 

Při on-line registraci nezapomeňte kromě přihlášení do závodu využít jedinečnou možnost tipnout si na vítězství v soutěži Finálová hra KPŽ 2018. Letos je hlavní cenou osobní automobil ŠKODA FABIA COMBI, který do soutěže tradičně věnuje Česká spořitelna. Soutěžní otázka je jednoduchá, tak proč nevyužít skvělou příležitost! 

Chcete si pořídit unikátní tričko Kolo pro život k jednotlivým závodům 2018? Můžete.

Také objednávka trička k závodu je součástí pouze on-line přihlášky na závod a vždy je možné uskutečnit ji nejpozději do čtvrtečního večera týden před závodem (tj. 9 dnů před konkrétním závodem). Připravili jsme pro vás podrobný návod, aby vám žádné z těchto unikátních triček neuniklo.

Sledujte náš web afacebook,kde vás s dalšími novinkami a zajímavostmi 2018 budeme postupně seznamovat. Všechno pěkně v kostce i s propozicemi na jednotlivé závody dostanou formou tištěného Katalogu Kolo pro život 2018 zdarma do schránek už brzy všichni účastníci, kteří se k nám přijeli projet a zazávodit si v roce 2016 nebo 2017.

Chystejte kola, vybavení a trochu zapracujte na fyzičce.

Těšíme se na vás v Dobřichovicích nebo na některém z následujících závodů 19. ročníku Kolo pro život.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé