České televize přijede do Dobřichovic potěšit především děti

Autor

Generální mediální partner seriálu Kolo pro život, titulární partner úvodního závodu série a hlavní partner dětského seriálu ČT :D Junior Trophy si na ČT Trans Brdy (21. 3. 2018) připravil skvělý doprovodný program i hezké ceny pro děti i dospělé závodníky.

České televize přijede do Dobřichovic potěšit především děti

V roce 2018 odstartuje již 4. rokem spolupráce seriálu Kolo pro život s jedinou českou veřejnoprávní televizí poskytující své vysílání celoplošně na území Česka. Česká televize, generální mediální partner seriálu Kolo pro život, která od roku 2015 pravidelně nabízí účastníkům i dalším příznivcům horské cyklistiky souhrnné televizní reportáže z jednotlivých akcí na programu ČT Sport a dětem přiváží potěšení v podobě setkání s maskoty Večerníčků v nadživotní velikosti, se letos premiérově stala titulárním partnerem prvního závodu termínovky 2018 – ČT Trans Brdy. O tom, že nejde pouze o spolupráci na papíře, se můžete každý den přesvědčit na obrazovkách při sledování upoutávkového spotu na „Brdy“. A to zdaleka není všechno, co si pro účastníky „svého“ závodu Česká televize připravila.

Na startu tras B, C i D se všichni bikeři proženou kolem velké nafukovací brány ČT. Pro všechny dospělé bikery a bikerky, kteří se umístí na medailových pozicích, jsou přichystané slušivé kšiltovky a hezký hrníček s logem ČT.

Nadstandardní program je v zázemí závodu připravený pro všechny přítomné děti v nafukovacím stanu České televize. Stan nabídne zábavný fotokoutek, výtvarné dílny a milované maskoty v čele s legendárními Jů a Hele. Každý malý závodník obdrží v cíli kromě pamětní dřevěné medaile KPŽ nálepku Večerníčka, na účastníky prestižního závodu na odrážedlech čeká dokonce sympaťák s papírovou čepicí na připínací placce. Nejrychlejší mladí cyklisté převezmou na stupních vítězů tričko ČT :D Junior Tropy a také nepostradatelnou reflexní pásku.

Přijeďte tuto sobotu 21. dubna do Dobřichovic u Prahy, užít si nabitý sportovní i doprovodný program pro celou rodinu na ČT Trans Brdy!

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé