Pozvánka na ČT Trans Brdy 2018

Autor

Kolo pro život nastartuje svůj 19. ročník přesně za měsíc. Přečtěte si, co jsme pro účastníky ČT Trans Brdy v Dobřichovicích u Prahy připravili.

Pozvánka na ČT Trans Brdy 2018

Těšíte se, až po zimní přestávce konečně vyrazíte na první cyklistický závod? Skvělou atmosféru a obrovské nadšení z rodící se nové cyklistické sezóny máte šanci zažít se stovkami dalších příznivců horských kol na úvodním podniku seriálu Kolo pro život 2018, 21. dubna v Dobřichovicích u Prahy. Nebojte se přijet s celou rodinou, svoji trasu i další zábavu si zde najde každý.

Tradiční otvírák seriálu Kolo pro život, ČT Trans Brdy, nabídne sportovní den pro všechny, od těch nejmladších cyklistů na odrážedlech až po elitní jezdce v první lajně startovní čáry. „Brdy“ jako tradiční součást série, nabízí výběr ze 2 typů závodních tras pro dospělé (B – 59 km, C – 41 km), samostatný dětský seriál ČT :D Junior Trophy závodů na kolech pro děti od 1 do 13 let v 6 věkových kategoriích i nezávodní vyjížďku (trasu D – Fitness jízdu) nádhernou jarní přírodou pro rodiny s dětmi, starší ročníky a cyklisty, kteří nechtějí honit vteřiny ani minuty, ale chtějí si užít hezký víkend v sedle kola. Trasa D nově nabízí dokonce možnost vybrat si mezi 2 délkami tras (14 km nebo 17 km).

 

Stále váháte, jestli se máte přihlásit nebo ne? Pak nabízíme několik důvodů, proč byste v údolí řeky Berounky předposlední dubnovou sobotu neměli chybět:

  • V prostorném zázemí areálu v Dobřichovicích se budete cítit skvěle. Všechny stánky i služby pro účastníky budou svítit novotou, tady se poprvé bikeři seznámí se všemi novinkami KPŽ 2018.
  • Start všech tras pohodlně stihnou závodníci i jejich fanoušci. Nachází se totiž v bezprostředním sousedství zázemí, v ulici 5. května.
  • Hlavní závod ozdobí zvučná jména českého MTB v čele s nejlepším českým bikerem, Jaroslavem Kulhavým, který je i letos tváří celého seriálu.
  • Všechny trasy jsou jedinečné. Obě závodní (B, C) vedou před brdské kopečky, převážně lesními a polními cestami, nechybí kořenové a další technické pasáže, stoupání a klesání i táhlé rovinaté úseky. Trasa D je naopak nenáročná a zavede cyklistické výletníky do oblasti Vonoklas.
  • Pro závodníky je na trasách B a C vyznačen tzv. Birell segment – zajímavý úsek na trati. Nachází se na vrchu Babka s pěknou vyhlídkou. Užijte si ho!
  • Během jízdy nebudete hladovět. Na občerstvovacích stanicích obsluhuje ochotný personál, který vám nabídne profesionální sportovní produkty NUTREND, iontové nápoje a vodu i klasické cyklistické „povzbuzováky“.
  • Dětské závody se odehrají na posekané voňavé louce hned vedle zázemí. Diváci můžou fandit podél okruhu nebo z lávky nad loukou, ze které mají parádní přehled o vývoji dětských klání. Partnerem závodu jsou Vojenské lesy a statky, které pro všechny malé závodníky připravili poctivé dřevěné pamětní medaile a v zázemí stan lesní pedagogiky. 
  • Útulný cílový areál je právě tak akorát velký, aby se sem vešly všechny báječné služby pro účastníky závodu i nabitý doprovodný program KPŽ pro všechny návštěvníky. Nechybí pestrý catering.
  • Titulárním partnerem závodu je poprvé Česká televize. Díky tomu můžete v týdnu po závodě na programu ČT Sport zhlédnout souhrnnou reportáž z akce. Děti zase přijedou potěšit postavičky z Večerníčků v nadživotní velikosti.

Přesvědčili jsme vás? Pak neváhejte a přihlaste se na závody on-line včas! Nejlevnější startovné na ČT Trans Brdy platí do 24. 3. 2018.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé