Katalog Kolo pro život 2018

Autor

Čerstvý výtisk celoročního časopisu pro cyklisty a účastníky závodů seriálu Kolo pro život 2018 je na světě.

Katalog Kolo pro život 2018

Katalog Kolo pro život 2018 obsahuje především propozice a mapky k jednotlivým akcím letošní série, ale také spoustu dalších užitečných informací o službách, soutěžích a doprovodném programu pro účastníky, novinkách série i představení partnerů a dodavatelů KPŽ 2018. 

Letošní číslo dostali do schránky ZDARMA všichni bikeři, kteří v roce 2017 nebo 2016 absolvovali alespoň jeden ze závodů Kolo pro život nebo ČT :D Junior Trophy a zároveň mají v registraci své údaje vyplněné kompletně a správně. Na adresu bikerských rodin bylo zasláno vždy jedno číslo. Další dodatečné individuální rozesílání časopisu na adresy závodníků nebudeme realizovat. Katalog můžete na vyžádání ZDARMA obdržet na všech našich podnicích ve stánku Info Pointu Kolo pro život – Česko jede.

Červená obálka, jejímž ústředním motivem je ruka v cyklistické rukavičce třímající chytrý mobil, všem na první pohled napoví, jakou velkou novinu organizátoři 19. ročníku Kolo pro život pro cyklisty připravili. Ano, na displeji svítí moderní a přehledná grafika zbrusu nových webových stránek, na kterých se právě v tuto chvíli nacházíte. Po otočení listu titulní stránky zaregistrujete v termínové listině největší závodní novinky letošní sezóny – novodobou premiéru závodu v Ralsku (O Ralsko MTB Tour České spořitelny se podrobněji dočtete na str. 39 – 41.) a dvoudenní akci na Bikemarathonu Drásal České spořitelny. Pod oficiální termínovkou následuje termínová listina 5 partnerských závodů KPŽ 2018, které bezpečně ve všech našich tištěných materiálech poznáte podle razítka „Partnerský závod KPŽ“.  

Další přehled novinek představujeme ve formě veselých balónků tažených panáčkem z loga KPŽ na straně 4. Dozvíte se, že letošní hlavní cenou do tipovací soutěže Finálová hra KPŽ je nádherná ŠKODA Fabia Combi, že máme nové významné partnery SkiResort Černá hora – Pec, Panzani a ČD Cargo, z nichž posledně jmenovaný se stal partnerem dětských Junior Trophy Marathonů. Pohodáře na kole určitě potěší zpráva, že jsme o 100 Kč zlevnili nezávodní Fitness jízdu, borce na stupních zase navýšení finančních prémií. Radost určitě udělají i nové grafiky triček, možnost sbírat účastnické i pódiové medaile do plakety ve tvaru naší vlasti nebo si v propozicích vybírat trasy podle vyznačené fyzické a technické náročnosti.

Věnujte pozornost také všem partnerům a dodavatelům v čele s Českou spořitelnou, pojišťovnou Kooperativa a společností Škoda Auto. Bez jejich partnerství by nádherné bikerské víkendy nebylo možné realizovat.

Grafického zpracování 76 stránkového katalogu se ujala stejně jako v předchozích třech letech společnost Corporate Publishing. Díky šikovným grafikům je vše zpracováno čistě a přehledně, abyste se na stránkách co nejlépe orientovali. Vás, kteří užíváte katalog celoročně a tudíž častěji, určitě potěší kvalita papíru obálky, která je zase o stupínek vyšší i dřívější rozeslání oproti předchozím letům.

Věříme, že se vám zpracování katalogu Kolo pro život bude líbit a že si v něm najdete ty závody, které máte rádi, nebo se necháte zlákat některou z lokalit, kterou ze sedla kola ještě neznáte.

Spousty krásných zážitků a kilometrů na trasách závodů KPŽ 2018!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé